In gesprek met onze superplanner: DaniŽlle Eradus!

In gesprek met onze superplanner: DaniŽlle Eradus!
Wie is Daniëlle?

Nou, ik ben dus Daniëlle Eradus, geboren in 1981 en woon in het mooie Schijndel!


Wat is je achtergrond?

Na de Havo een HBO opleiding gedaan in sociaal pedagogische hulpverlening. Prachtig vak, maar niet voor mij om fulltime in te werken. In 2002 ben ik gestart bij de Rabobank als administratief medewerker, later heb ik gewerkt bij twee andere mooie bedrijven op administratie en planning.


De kennismaking met Crown!

Dat ging nog eens soepel! In de herfst van 2013 viel mijn oog op een mooie advertentie van Crown, daar reageerde ik meteen op. Twee koppen koffie en twee goede gesprekken later had ik mijn baan!


Ik ben meteen begonnen als administratief medewerker. De laatste twee en een half jaar heb ik me vooral bezig gehouden met urenverwerking, salarissen en alles dat erbij komt kijken natuurlijk.


En toen kwam Jeroen?

Inderdaad! In mei dit jaar kreeg ik ineens de vraag van Jeroen Krijgh of ik de planning wilde gaan runnen! Nou ik was best vereerd kan ik wel zeggen. Die uitdaging heb ik ook meteen met twee handen aangegrepen. Mooie bijkomstigheid was dat ik eind vorig jaar geholpen heb het nieuwe planningsprogramma te implementeren, daar had ik dus al een en ander van meegekregen.


3 Maanden verder:

Ik ben nu drie maanden in functie en het bevalt me super goed. Ik ben verantwoordelijk voor planning van alle uren, de diensteninzet en uiteraard zorgen voor de beste dienstverlening voor onze klanten. Ik leer nog elke dag en ben echt blij dat Jeroen me gevraagd heeft.


Je vindt Crown ook echt een leuk bedrijf hé?
Topbedrijf zelfs! We hebben zo’n mooi team zitten hier, die maken echt het verschil. De collega’s hebben alles voor elkaar over en we klaren de klus echt samen. 

Na de vakantie bezoek ik onze klanten om me voor te stellen als planner en ook daar heb ik zin in!

Meer nieuws

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.