Ruim 6 jaar Crown Uitzendgroep!

Ruim 6 jaar Crown Uitzendgroep!


In 2009 werd Crown Uitzendgroep opgericht. Inmiddels zijn we al weer ruim 6 jaar verder. Veel gedaan, veel geleerd, veel gelachen en prachtige jaren voor de boeg. In gesprek met Jeroen Krijgh (algemeen directeur bij Crown).


Jeroen, hoe kijk je terug op het eerste jaar?
Het eerste jaar bestond echt uit pionieren. Het bouwen van een team, het inrichten van de organisatie en elke uitzendopdracht aan willen nemen. Het was zeven dagen per week in de hoogste versnelling. Echt bouwen met vallen en opstaan, een geweldige tijd.

Crown groeit elk jaar autonoom, waar komt dat door?
Onze medewerkers staan op één, dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. Dat zijn de mensen die alles mogelijk maken. Als trots NBBU lid zijn we erg sterk in wet- en regelgeving en dat maakt ons tot een sterk klankbord van opdrachtgevers. We hebben echt verstand van zaken.

Wat maakt Crown nu echt Crown voor jou?
Dat is een goede vraag. Samengevat: Professioneel en laagdrempelig. Sterk jong team, prachtige opdrachtgevers en hele loyale medewerkers.

Jullie krijgen een nieuwe pay-off, Experts in Logistiek & Productie, die doen wat ze zeggen!
Ja dat klopt, we zijn ijzersterk in het leveren van vaklui in logistiek en productie en iedereen in ons team zijn mensen van afspraken nakomen. Veel uitzenders zeggen dat, wij doen het ook echt. Vandaar de extra woorden: “Die doen wat ze zeggen” en daar mag je ons op vastpinnen.

Wat mogen we in de toekomst nog allemaal van Crown verwachten?
We blijven bouwen aan een nog beter Crown voor opdrachtgevers en medewerkers. We zullen onze opleidingen blijven uitbreiden, zodat onze medewerkers zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. En daarmee zetten we een hele dikke streep onder onze nieuwe pay-off: Expert in logistiek en productie die doen wat ze zeggen! We hebben er nog nooit zoveel zin in gehad.

Meer nieuws

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.