Scholing & training: investeren in de toekomst

We moeten het samen doen. Daarom investeren we graag in onze medewerkers. We willen immers dat ze ook morgen en in de toekomst nog bij uw bedrijf passen. Daarom investeren we voortdurend in gerichte scholing en training.


Met stip op één staan onze taaltrainingen voor medewerkers die nog niet vloeiend Nederlands spreken. Communicatie is immers van groot belang voor een goede samenwerking en optimale prestaties op de werkvloer.


• Eigen leslokaal

Vertrouwde omgeving


• Kleine groepjes

Persoonlijke aandacht


• Trainingen op maat

Afgestemd op de praktijk van uw bedrijf


We bieden onze medewerkers daarnaast de mogelijkheid om ook op hun vakgebied extra kennis en vaardigheden op te doen. Dat varieert van heftruck- en reachtruckopleidingen tot cursussen leidinggeven en algemene bijscholingen op het gebied van Logistiek en Productie. Zo ontwikkelen ze zich tot experts die waarde toevoegen aan uw organisatie.


Kwaliteit uitbouwen

Tijdens onze scholings- en trainingstrajecten zoeken we voortdurend naar medewerkers die er bovenuit springen. Hen stimuleren we om hun kwaliteiten verder uit te bouwen. Het resultaat: ze werken aan persoonlijke ontwikkeling en tillen tegelijk uw organisatie naar een hoger niveau.


Meer weten?
Bel: 0413 - 71 46 55

Direct naar de vacaturesite

Vacatures bekijken, cv uploaden en meteen solliciteren! 


Vacaturesite

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.