Uitzenden: altijd een antwoord

Crown Uitzendgroep plaatst nooit zomaar arbeidskrachten.
Als specialist in ons vakgebied gaan we altijd voor de beste match tussen vraag en aanbod.

We maken bovendien waar wat we zeggen. Dat kunnen we doordat we:


• Gespecialiseerd zijn in Logistiek en Productie

We kennen onze opdrachtgevers en medewerkers door en door


• Experts zijn in wat we doen

We kennen de weg en spreken de taal

 

• Investeren in duurzame relaties met werkgevers én werknemers

Omdat we geloven dat we het samen moeten doen


De kans is groot dat de vakman die u zoekt al in ons personeelsbestand staat. Is dat niet zo, dan gaan we op zoek naar die ene vakkracht, voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dankzij onze compacte organisatie, onze korte lijnen en ons omvangrijke netwerk vinden we die vakkracht meestal op heel korte termijn. U stelt ons de vraag, wij geven u het antwoord.


Investeren in relaties

We hebben van al onze arbeidskrachten een zeer goed beeld. We willen namelijk zeker weten dat u precies die kracht krijgt die uw organisatie sterker maakt. Dat betekent ook dat we investeren in onze relatie met u, als werkgever. We willen u leren kennen, zodat we u de juiste werknemer met de juiste vaardigheden en (karakter)eigenschappen kunnen voorstellen.


Investeren in de toekomst

We moeten het samen doen. Daarom investeren we graag in onze medewerkers. We willen immers dat ze ook morgen en in de toekomst nog bij uw bedrijf passen. Daarom investeren we voortdurend in gerichte scholing en training. Lees hier meer over 'Scholing en training' >Payroll: het papierwerk én de risico's


Ook payroll behoort tot onze dienstverlening: we nemen de administratieve taken en werkgeversrisico’s graag van u over. Zo kunt u meer tijd besteden aan uw core business.


U kunt ons zien als juridisch werkgever van uw personeel. Door het uitbesteden van uw salarisadministratie bespaart u bovendien veel tijd. Alles onder één dak betekent ook dat u één factuur ontvangt. U doet zaken met ons, onze experts regelen het vervolgens allemaal. Denk bijvoorbeeld aan:


• Opstellen van arbeidsovereenkomsten

• Uitbetalen van loon

• Afdragen van loonheffingen

• Regelen van pensioenvoorziening

• Afsluiten van verzekeringen

• Beantwoorden van personele en juridische vraagstukken.


Verschillende pakketten

U bepaalt zelf de manier waarop u uw salarisadministratie en juridische verantwoordelijkheden uitbesteedt. U kunt alleen de salarisadministratie onderbrengen bij ons onderbrengen, maar we nemen desgewenst ook het ziekterisico of het risico op leegloop van u over. Je bent specialist of je bent het niet…


Meer weten? 
Bel: 0413 - 71 46 55

Direct naar de vacaturesite

Vacatures bekijken, cv uploaden en meteen solliciteren! 


Vacaturesite

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.