Experts die doen wat ze zeggen!

Crown Uitzendgroep is een gespecialiseerd uitzendbureau, met zeer ruime kennis en expertise op het gebied van Logistiek, Productie en Food. Bovendien doen we wat we zeggen. Dat werkt namelijk voor iedereen een stuk aangenamer.

 

Mouwen omhoog en gas erop: zo staan we bekend. Dat is mooi, want we gaan inderdaad zeer resultaatgericht te werk. Maar dat kan alleen maar doordat we onze zaken goed geregeld hebben.


Investeren in mensen

Zo kennen we onze opdrachtgevers door en door. We investeren veel in samenwerking, werken met korte lijnen en gaan in alles wat we doen voor de lange termijn. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: we kiezen expliciet voor goed werkgeverschap, hanteren een persoonlijke benadering en investeren in ontwikkeling van onze mensen.


Visie

Het resultaat van deze aanpak: snelheid, flexibiliteit en continuïteit. Bovendien zijn we experts in wat we doen. We kennen de wereld van Logistiek, Productie en Food en begrijpen wat opdrachtgevers van ons verwachten. Dat gaat veel verder dan certificaten en cv’s checken. Vanuit een heldere visie op werk en organisatie denken we mee, adviseren we en bewegen we mee met uw organisatie.


Wervingskantoren

We beschikken over vier wervingskantoren in Polen: Gdansk, Opole, Gliwice en Szczecin. Daar leggen we de basis voor de succesvolle en duurzame match tussen vraag en aanbod.


Meer weten?
Bel: 0413 - 71 46 55

Direct naar de vacaturesite

Vacatures bekijken, cv uploaden en meteen solliciteren! 


Vacaturesite

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.