Crown Uitzendgroep doet mee met de Breakout Run – 2021

Wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie. En dat is niet alleen prettig voor de werknemer, ook voor de werkgever. Ben je nog niet zo fit en vitaal als je zou willen? Daar kun je iets aan doen. Wat open deuren: gezond eten en voldoende bewegen. Maar ook een gezonde werkomgeving draagt bij aan een fit en energiek gevoel. Daarom hebben we bij Crown Uitzendgroep de handen ineengeslagen; werkgever en werknemer gaan samen aan de slag en meedoen aan de Breakout Run. Een mooi trainingsdoel om meer beweging te stimuleren.

Extra uitdaging
De Breakout Run is niet zomaar een hardloopwedstrijd. Het is de ultieme obstacle run met meer dan 45 verschillende hindernissen. Zwemmen door het water, kruipen door de modder, klimmen over obstakels of springen van grote hoogte; elk obstakel is een nieuwe uitdaging. Er zijn verschillende parcours mogelijk qua moeilijkheid en afstand, voor zowel de beginnende als de ervaren deelnemer.

Meld je aan voor Team Crown! 
Crown Uitzendgroep wil een team vormen van 20 deelnemers, dat bestaat uit kantoormedewerkers, uitzendkrachten en klanten. Wij betalen de inschrijfkosten en zorgen voor een mooi deelnemersshirt, zodat we goed voor de dag komen!

Wil je meedoen? Inschrijven kan door voor 15 februari een e-mail te sturen aan theo.quaijtaal@crown-uitzendgroep.nl met naam, leeftijd en telefoonnummer. De eerste 20 deelnemers zijn gegarandeerd van een plek via Crown Uitzendgroep. Oh ja, nog een kleine tip: het is leuk en raadzaam om (samen) te trainen voor deze wedstrijd. Zonder training is het niet aan te raden om mee te doen, omdat het fysiek nogal wat vraagt van deelnemers. Zorg dus voor een goede training als je mee wil doen en Crown hier op de kaart wilt zetten!

Wanneer: 5 juni 2021. Afstanden 8 of 14 km.
Waar: Maashorst Schaijk
Meer weten? Kijk op www.breakoutrun.nl

Overzicht