Crown loopt voor Kika

Crown loopt voor Kika


Crown Uitzendgroep steunt de strijd tegen kinderkanker. Daarom gaan wij op 13 oktober met medewerkers van Crown Uitzendgroep en Vetipak de marathon lopen in Eindhoven. Steunt u ons ook?


Het beste vriendinnetje van je zoon of dochter. Het buurmeisje. Het talentvolle dochtertje van je collega dat net gevraagd is voor de hockeyselectie. Je neefje dat voor het eerst verliefd is. Het jongetje dat elke dag door je straat fietst. Soms zo ver weg en soms zo dichtbij, maar altijd zo oneerlijk. Wat jouw reden ook maar is, kom in actie en steun de strijd tegen kinderkanker. Want een kind heeft recht op een zorgeloos en gezond bestaan. Ieder kind heeft het recht om gewoon kind te zijn!


Crown Uitzendgroep steunt de strijd tegen kinderkanker. Daarom gaan wij op 13 oktober met medewerkers van Crown Uitzendgroep en Vetipak de marathon lopen in Eindhoven. 

 

Daarom zijn wij actief op zoek naar sponsoren die bereidt om geldt te doneren voor dit geweldige doel.

Voel jij je aangetrokken tot dit initiatief, schrijf je dan in en loop met ons mee. Inschrijven kan via bob.denotter@crown-uitzendgroep.nl.

 

Ben je niet zo'n loper maar wil je toch graag iets doen, dan kan dit ook in de vorm van een donatie of sponsoring. Jouw donatie of sponsorbedrag mag overmaakt worden op rekeningnummer: 1117.36.951 ovv 'lopen voor kinkerkanker'.

 

Meer informatie over dit gezamenlijke initiatief van Crown Uitzendgroep en Vetipak vind je op www.arnoldvanderburgtfoundation.com!

 

Meer nieuws

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.