Crown 'The Movie'


De bedrijfsfilm van Crown Uitzendgroep. Het beeld zegt meer dan 1000 woorden.


Sinds begin dit jaar hebben we onze stijl, slogan en website helemaal vernieuwd. Tijdens dit proces kwamen we op het idee om een duidelijke korte film te maken over Crown, het beeld van een film zegt nou eenmaal meer dan 1000 woorden.

Al brainstormend kwamen we bij de beste ideeën

Crown is Expert in Logistiek en Productie, maar niet in het maken van film, daarvoor hebben we Twinning Media uit Veghel ingevlogen. We hebben twee brainstormsessies gehad met Twinning en kwamen “al brainstormend” samen met de beste ideeën. Het is ook gewoon leuk om te zien hoe zo’n club als Twinning naar onze wereld kijkt.

In totaal hebben we vijf opdrachtgevers en vijf uitzendkrachten gevraagd om te schitteren in onze film. Alle tien werkten graag mee. Onze opdrachtgevers zaten mooi verspreid in ons werkgebied, van: Heesch, Oss, Eindhoven tot Uden

Werkt werd soms stilgelegd

Wat ons opviel is dat onze opdrachtgevers vol overgave meewerkten. Het werk van de opdrachtgever werd soms gewoon even stilgelegd. En ook prachtig om te zien dat sommige uitzendkrachten een beetje plankenkoorts hebben een anderen meteen een scene in één keer neerzetten. Maar na een paar keer oefenen draaiden ook onze minder ervaren debutanten super goed mee.

Anderhalve dag filmen hebben we er al op zitten, eind juni en begin juli hebben we de laatste filmlocaties gepland staan.

Half juli 2016 was de film klaar!

Natuurlijk zal de film op onze website en diverse e-mailingen te zien zijn. Ook social media zal uiteraard ingezet worden. We kijken er zeker naar uit om de film te laten zien!


Meer nieuws

 • “Wij groeien, dus Crown groeit met ons mee!”

  Lees verder
 • Crown At Work: dé playlist voor je dagelijkse dosis arbeidsvitaminen!

  Lees verder
 • Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

  Lees verder
 • Kort verslag 10 jarig evenement

  Lees verder
 • Leven Lang Leren

  Lees verder
 • Crown trotse sponsor van de Osse golfkampioenschappen

  Lees verder
 • VCU - NEN-4400-1 - SNF

  Lees verder
 • Bijeenkomst WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) 7 november 2019

  Lees verder
 • Sheets presentatie Prof. Albert Veenstra - Artikel Dr. Edgar Karssing over betekenisvolle relaties met klanten t.b.v. 10 jarig bestaan Crown Uitzendgroep

  Lees verder
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.