Crown Uitzendgroep brengt muziek naar de werkvloer!


Crown Uitzendgroep brengt muziek naar de werkvloer!
Als uitzendgroep die gespecialiseerd is in Logistiek & Productie, pakken zij de zaken duidelijk anders aan.


Bij Crown Uitzendgroep draait alles om mensen, wat een duidelijke basis vormt voor de nieuwe campagne en bijbehorende positionering. Crown Uitzendgroep belooft werkgevers persoonlijk en betrokken personeel, dat fluitend naar hun werk gaat en brengt op ludieke wijze muziek naar de werkvloer. Om de nieuwe positionering kracht bij te zetten, komt Crown Uitzendgroep vanaf nu ook met een gloednieuwe pay-off: ‘Dat klinkt goed’.


Doelgerichtheid, vertrouwen in eigen kunnen, vertrouwen en plezier in het werk. Dat zijn volgens Crown Uitzendgroep de elementen die bijdragen aan sterke en echte relaties, zowel met opdrachtgevers en uitzendkrachten. Bij Crown Uitzendgroep gelooft men in de kracht van mensen, zetten hen op nummer 1 en zorgen ervoor dat zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers fluitend op hun werk rondlopen. Een onderscheidende positie in de markt, die nu dus ook volop geclaimd gaat worden op een onderscheidende wijze door de link met muziek.

 

 

        "Met onze nieuwe positionering en campagne laten we zien dat we zaken écht anders doen dan anderen. En daar wordt iedereen blij van!"

 


Zij blij, u blij

Bij Crown snijdt het mes aan twee kanten: voor de werkgever en werknemer. Crown investeert in de ontwikkeling van uitzendkrachten, een persoonlijke benadering en verzorgt alles tot in de puntjes. Van contracten tot ziekteregelingen. Voor werkgevers zijn snelheid, flexibiliteit en continuïteit speerpunten. Het resultaat: een positieve houding bij werkgevers en werknemers.


Campagne
Om de organisatie krachtiger in de markt te zetten en de manier waarop zij werken onderscheidend uit te dragen is er een creatieve campagne ontwikkeld die op ludieke wijze muziek naar de werkvloer brengt. De komende tijd zal er dan ook met regelmaat van Crown Uitzendgroep gehoord worden. Op dit moment is de uitzendgroep druk bezig met het werven van nieuwe leads, waarna ook de rest van de campagne uitgerold zal worden. Alle beelden in de campagne zijn van échte werknemers en échte werkgevers!


"Deze nieuwe weg die we ingeslagen zijn zal veel bestaande én nieuwe klanten als muziek in de oren gaan klinken, daar zijn we van overtuigd."


Voor meer informatie over Crown Uitzendgroep en de campagne kan contact worden opgenomen met directeur Theo Quaijtaal via telefoonnummer 0413 – 714655 of via e-mail: Theo.Quaijtaal@Crown-Uitzendgroep.nl.


Dat klinkt goed
crown-uitzendgroep.nl

 

  

Download hier het officiële persbericht


Meer nieuws

 • “Wij groeien, dus Crown groeit met ons mee!”

  Lees verder
 • Crown At Work: dé playlist voor je dagelijkse dosis arbeidsvitaminen!

  Lees verder
 • Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

  Lees verder
 • Kort verslag 10 jarig evenement

  Lees verder
 • Leven Lang Leren

  Lees verder
 • Crown trotse sponsor van de Osse golfkampioenschappen

  Lees verder
 • VCU - NEN-4400-1 - SNF

  Lees verder
 • Bijeenkomst WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) 7 november 2019

  Lees verder
 • Sheets presentatie Prof. Albert Veenstra - Artikel Dr. Edgar Karssing over betekenisvolle relaties met klanten t.b.v. 10 jarig bestaan Crown Uitzendgroep

  Lees verder
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.