Even voorstellen – Intercedent

Dave Heesakkers

Stel jezelf eens voor
Ik ben Dave Heesakkers, 44 jaar en woonachtig in het mooie Waalwijk.
In mijn vrijetijd ben ik veiligheidscoördinator bij RKC Waalwijk. Ook kook ik graag, geniet ik van reizen en lekker eten. Ik kan ook enorm genieten van gewoon ergens op het terras in het zonnetje zitten.

Wat voor werk doe je momenteel?
Ik ben werkzaam als intercedent bij Crown en ben verantwoordelijk voor een aantal zeer mooie klanten.

Wat zijn de grootste uitdagingen voor jou binnen Crown?
Bij Crown ben ik het eerste aanspreekpunt voor mijn klanten en flexkrachten. De klant is voor mij erg belangrijk, maar de kracht net zo goed!
Hoe beter ik weet wat er bij iedereen speelt hoe beter ik een goede match kan maken. Ik kom daarom ook graag vaak bij de klant op de werkvloer om een praatje te maken.

Wat betekent Crown voor jou?
Ik heb voor Crown gekozen omdat Crown nog echt matches maakt tussen de vacatures en de kandidaten hierdoor is er een veel lager verloop en zijn de klanten erg tevreden met onze medewerkers. De sfeer bij Crown is familiair. We zijn goed op elkaar ingespeeld en bij grotere uitdagingen staat iedereen voor elkaar klaar om te helpen. Ik ben blij deel te mogen uitmaken van dit team!

Daarnaast past de visie van Crown mij als een jas. Als de uitzendkracht het naar zijn of haar zin heeft is de klant ook tevreden. Zij blij , U blij!

Overzicht