Mogen we aan u voorstellen, Sharice Velthuis, Sr. Intercedent.

“Samen met anderen kijken wat we beter kunnen doen en waar we elkaar in kunnen helpen, dát is mijn drijfveer”. Sharice Velthuis is senior intercedent bij Crown Uitzendgroep en verantwoordelijk voor de klant Vetipak. Oorspronkelijk komt Sharice uit het Overijsselse Twente, maar ze verhuisde na haar studie HBO Sport, Gezondheid en Management naar Eindhoven vanwege de liefde. Na haar studie rolde ze via een studiegenoot het vak in als in-house intercedent bij Bavaria en deed ze veel ervaring op. En nu is ze inmiddels onderdeel van het team van Crown.

Het beste eruit halen

“Vanuit mijn sportieve verleden ben ik gewend het beste uit mijzelf, maar ook uit anderen te willen halen. Dat is mijn drijfveer.” Het sociale aspect en het correct omgaan met medewerkers is wat hier een essentiële sleutel in is en wat haar zo enthousiast maakt. “De afgelopen maanden heb ik gemerkt dat medewerkers die correcte omgang enorm waarderen en dat dat iets is waar Crown zich echt in onderscheidt. Dat is top.”

Sportster in hart en nieren

Sharice is een echte sportster, met een sportersmentaliteit. Ook buiten werktijd. “Naast Crown ben ik ook nog actief als trainster van acrobatische gymnastiek, internationaal jurylid Teamgym en actief in de landelijke technische commissie van het groepsspringen. Helaas ligt dit nu volledig stil vanwege Covid-19.”

Sharice is er in elk geval helemaal klaar voor en staat te popelen om aan de slag te gaan met en voor Vetipak en de uitdaging aan te gaan. Maar ook wil ze haar collega’s graag leren kennen. “Wil je kennismaken met mij? De koffie staat altijd klaar! Wel op gepaste afstand natuurlijk.”

 

Overzicht