Wij groeien, dus Crown groeit met ons mee!

REV’IT is ontstaat uit pure passie; een passie voor het maken van knap ontworpen motorkleding, in combinatie met de liefde voor fraaie producten. Tot op de dag van vandaag wordt bij REV’IT! dan ook motorkleding ontwikkeld met een nauwkeurig oog voor detail en een vriendelijk prijsniveau. Thomas Fritsen, Warehouse Manager bij REV’IT! over hun organisatie en de samenwerking met Crown Uitzendgroep.

“Bij REV’IT! werken we nu al een aantal jaren samen met Crown, waarvan ikzelf nu ruim een jaar met Crown contact heb. En ik moet zeggen; altijd naar volle tevredenheid. Crown levert elke keer voldoende mensen voor in ons warehouse, die kwalitatief ook goed werk leveren. En daar zijn we erg blij mee.”

Piekperiode
De motorkleding-branche kent een piekperiode van januari tot mei/juni. “In die tijd worden wereldwijd de nieuwe collecties gelanceerd. Als het weer wat beter wordt en mensen weer gaan motorrijden, hebben ze kleding nodig”, aldus Thomas. In het warehouse van REV’IT! is het deze periode dan ook flink aanpoten. Precies dan komt Crown als geroepen. “Wij werken hier normaal gesproken met een vaste kern van ongeveer 10 medewerkers. In die piekperiode hebben we vaak (veel) extra krachten nodig. Crown levert die, ook altijd dezelfde mensen. En dat is fijn, want zo kunnen we dus rekenen op mensen die weten hoe het hier werkt en wat van ze verwacht wordt. Onze targets halen tijdens deze piekperiode zou zonder Crown en haar mensen ook echt niet mogelijk zijn!”

Groei

REV’IT! is volop in ontwikkeling en heeft grote plannen voor 2020. Zo is ongeveer een maand geleden een nieuw Warehouse Management Systeem ingevoerd, waardoor het order picken, verpakken en versturen (deels) geautomatiseerd werd. Een grote slag als het aankomt op efficiency en het leveren van kwaliteit, aldus Thomas. Daarnaast is er dit jaar gestart met de bouw van een gloednieuw pand. De verhuizing staat gepland voor juli 2020.

“We hebben de laatste jaren een gigantische groei doorgemaakt en moeten met onze tijd mee. Het nieuwe systeem en het nieuwe pand dat gebouwd wordt zijn daar perfecte voorbeelden van. Zo kunnen wij slagen maken qua efficiënt werken en ook meer kwaliteit bieden voor onze klanten.”

Samenwerking

De samenwerking met Crown gaat dan ook in 2020 onverminderd door als het aan Thomas ligt. “Qua aantallen durf ik niets te zeggen, maar dat we blijven samenwerken is zeker. We blijven groeien, en daar blijven we goede mensen voor nodig hebben. De samenwerking zoals die is met Crown is top, dus als wij groeien, groeit Crown met ons mee!”

Meer weten over REV’IT? Kijk dan op https://www.revitsport.com/

Overzicht