Uitzendmedewerkers aan het woord – Andzelika en Kamil

Even voorstellen
Wij zijn Andzelika en Kamil. Samen met Andżelika ben ik vorig jaar naar Nederland gekomen. Wij komen uit Polen, uit de regio Podkarpacie. Omdat de Poolse arbeidsmarkt niet veel te bieden had, wilden we proberen in het buitenland te gaan werken. Ik ben mijn baan kwijtgeraakt en Andżelika wilde iets in haar leven veranderen, daarom hebben we samen besloten om ons geluk ergens anders te gaan zoeken. Vroeger wilde ik altijd piloot worden, maar helaas was er niet voldoende geld om mijn studie voort te zetten. Dus ging ik aan de slag als lasser. Andżelika heeft een opleiding in reclame en organisatie afgerond.

Vorig jaar zijn we als productiemedewerkers bij het bedrijf Vetipak begonnen. Na twee maanden hebben we echter toch weer besloten om naar Polen terug te gaan, in de hoop dat er iets veranderd was. Een maand later hebben we weer de beslissing genomen om te vertrekken, deze keer via een ander uitzendbureau. Dit bleek echter een vergissing en pakte niet goed uit. De aangeboden huisvesting was onacceptabel en ver onder de maat. We wilden niet weer naar Polen teruggaan, daarom zijn we gaan zoeken wat andere mogelijkheden waren. We kwamen in contact met Kasia Dolne en vroegen of er voor ons misschien werk via Crown Uitzendgroep te vinden was. Gelukkig was dat zo en nu werken we met veel plezier voor Crown!

Wat voor werk doen jullie op dit moment?
We werken nu bij het bedrijf Syncreon. We zijn hier verantwoordelijk voor picking en packing van Dell-producten. Het werk is rustig, de tijd gaat snel voorbij. Toch is geen dag hetzelfde. De medewerkers op onze afdeling zijn heel behulpzaam en we voelen ons gewaardeerd op deze werkplek.

Wat betekent Crown Uitzendgroep voor jullie?
Crown overtreft alle andere uitzendorganisaties. We kunnen rekenen op alle Crown medewerkers voor vragen of problemen. En hoewel het team van Crown niet groot is, zijn ze in staat alles voor een uitzendmedewerker te regelen. We worden behandeld als volwaardige medewerkers en dat is erg fijn!

Overzicht