Verschil tussen NEN-controle en NBBU-cao-controle


Sinds 1 juli 2014 is een aantal cao-bepalingen toegevoegd aan het SNA-keurmerk. Toch bestaat naast de NEN-controle ook nog steeds de reguliere NBBU-cao-controle. Drie controles, dit zijn de verschillen.


Als lid van de NBBU dient Crown Uitzendgroep te voldoen aan een aantal eisen. Hieronder vindt u de drie onderdelen waarop wij worden gecontroleerd:


1. SNA Keurmerk

Het SNA-keurmerk is dé norm van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en gebaseerd op de nationale normen NEN 4400-1 en NEN 4400-2. In dit keurmerk zijn financiële en administratieve criteria vastgelegd waaraan een bonafide uitzendbureau moet voldoen.
 

2. Controle NBBU-cao

Als lid van de NBBU moeten wij voldoen aan de juiste toepassing van de NBBU-cao. Wij worden hierop gecontroleerd. De inspectie instellingen die deze controle voor de NBBU uitvoeren zijn: Bureau Cicero, Crop, Safex, Qualitatis, VRO en Kiwa  Nederland. Lees meer over de reguliere controle.
 

3. SNF Keurmerk

Wij laten ons jaarlijks controleren op de huisvestingsnormen van het Keurmerk Stichting Normering Flexwonen. Lees meer hierover in Arbeidsmigranten.


Drie controles, drie keer zekerheid voor onze opdrachtgevers.

Meer nieuws

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.