Voor opdrachtgevers

Altijd een match

Crown Uitzendgroep plaatst nooit zomaar mensen. Als specialist in onze branche gaan we altijd voor de beste match tussen vraag en aanbod. De kans is groot dat wij de vakman of vakvrouw die u zoekt al hebben gevonden. Zo niet, doen we er alles aan om deze alsnog te vinden, voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dankzij onze compacte organisatie en korte lijnen is deze dan ook vaak snel gevonden. Ook voor uw organisatie. Klinkt goed toch?

Meer weten

Investeren in relaties
We hebben van al onze arbeidskrachten een zeer goed beeld. We willen namelijk zeker weten dat u precies die kracht krijgt die uw organisatie sterker maakt. Dat betekent ook dat we investeren in onze relatie met u, als werkgever. We willen u leren kennen, zodat we u de juiste werknemer met de juiste vaardigheden en (karakter)eigenschappen kunnen voorstellen.

  • Toon Hanegraaf Productiemanager Vetipak

    “Met Crown Uitzendgroep voel ik echt een klik, we hebben hetzelfde DNA.”

  • Willem van de Voort Afdelingsmanager Ergon PACCAR

    “Ik heb alle vertrouwen in onze samenwerking met Crown Uitzendgroep!”

  • Leo Groeneveld Flex Manager Syncreon Nederland

    “Het gehele proces rondom uitzendkrachten is bij Crown heel goed geregeld, van selectieprocedure tot aan de laatste werkdag.”

Investeren in de toekomst

We moeten het samen doen. Daarom investeren we graag in onze medewerkers. We willen immers dat ze ook morgen en in de toekomst nog bij uw bedrijf passen. Daarom investeren we voortdurend in gerichte scholing en training.

Taaltraining
Met stip op één staan onze taaltrainingen voor medewerkers die nog niet vloeiend Nederlands spreken. Communicatie is immers van groot belang voor een goede samenwerking en optimale prestaties op de werkvloer. Deze training vindt plaats in een vertrouwde omgeving (eigen leslokaal), in kleine groepjes waarbij veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Extra kennis en vaardigheden
We bieden onze medewerkers daarnaast de mogelijkheid om ook op hun vakgebied extra kennis en vaardigheden op te doen. Dat varieert van heftruck- en reachtruckopleidingen tot cursussen leidinggeven en algemene bijscholingen op het gebied van Logistiek en Productie. Zo ontwikkelen ze zich tot experts die waarde toevoegen aan uw organisatie. Als dat niet als muziek in de oren klinkt!

Klinkt dit u als muziek in de oren?

Vraag dan nu meer informatie aan. Wij sturen u dan meteen meer informatie én ludiek bewijs uit de praktijk dat onderstreept hoe mensen fluitend naar hun werk gaan. Wedden dat ook u er blij van wordt? Omdat wij u een pakket willen toezenden, vragen we u alle velden in te vullen.