Scholing & training: investeren in de toekomst

Onze missie is om ervoor te zorgen dat zowel werknemers als werkgevers fluitend op hun werk rondlopen. Goed in je vel zitten, meegroeien en -bewegen; het zijn allemaal aspecten die daaraan bijdragen. De juiste scholing en training speelt daar een belangrijke rol in. Zo passen werknemers vandaag, maar ook morgen nog bij uw organisatie. 


Taaltraining

Met stip op één staan onze taaltrainingen voor medewerkers die nog niet vloeiend Nederlands spreken. Communicatie is immers van groot belang voor een goede samenwerking en optimale prestaties op de werkvloer. Deze training vindt plaats in een vertrouwde omgeving (eigen leslokaal), in kleine groepjes waarbij veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.


Extra kennis en vaardigheden

We bieden onze medewerkers daarnaast de mogelijkheid om ook op hun vakgebied extra kennis en vaardigheden op te doen. Dat varieert van heftruck- en reachtruckopleidingen tot cursussen leidinggeven en algemene bijscholingen op het gebied van Logistiek en Productie. Zo ontwikkelen ze zich tot experts die waarde toevoegen aan uw organisatie. Als u dat niet als muziek in de oren klinkt!

Een vacature die als muziek in de oren klinkt?

Wat voor soort vacature je ook zoekt in productie of logistiek, wij hebben hem hoogstwaarschijnlijk al voor je gevonden.


Naar vacaturesite

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.