Over Crown

Experts die gáán voor mensen

Crown Uitzendgroep is een gespecialiseerd uitzendbureau, met zeer ruime kennis en expertise op het gebied van Logistiek & Productie. Bij ons draait alles om mensen. Doelgerichtheid, vertrouwen in eigen kunnen, vertrouwen en plezier in het werk. Dat zijn volgens ons de elementen die bijdragen aan sterke en echte relaties, zowel met opdrachtgevers en uitzendkrachten. Wij zorgen ervoor dat mensen persoonlijk betrokken zijn bij een organisatie en elke dag fluitend naar hun werk gaan. Klinkt goed toch?

Zij blij.
Wij investeren in de ontwikkeling van onze mensen. Hanteren altijd een persoonlijke benadering. En regelen alles tot in de puntjes, van contracten tot ziekteregelingen. Het resultaat: trotse en toegewijde medewerkers die goed in hun vel zitten en houden van hun werk.

U blij.
Werkgevers kunnen bij ons rekenen op snelheid, continuïteit en flexibiliteit. Wij kennen onze opdrachtgevers door en door, zodat we hen altijd volledig kunnen ontzorgen. Variërend van advies en contractafwikkeling tot al het andere dat komt kijken bij het uitzenden van mensen. Altijd met tevredenheid als resultaat.

Gegarandeerd resultaat

Het resultaat van deze aanpak: snelheid, flexibiliteit en continuïteit. Wij zijn experts in wat we doen en kennen de wereld van Logistiek & Productie als geen ander. We begrijpen dan ook wat van ons verwacht wordt en dat gaat veel verder dan certificaten en cv’s checken. Vanuit een heldere visie op werk en organisatie denken we mee, adviseren we en bewegen we mee met de organisaties van onze klanten.

Meer weten?
Nieuwsgierig naar wat Crown voor uw organisatie of jou als uitzendkracht in het bijzonder kan betekenen? Bel 088-2010250 of stuur een bericht en we maken een afspraak.

Contact

Even voorstellen

 • Marcin Golonka

  Facilitair medewerker

 • Kasia Jaskolska

  Coördinator facilitaire dienst

 • Robert Popma

  Algemeen Directeur

 • Vladimiras Siler

  Recruiter

 • Dave Heesakkers

  Intercedent

 • Raymond Brent

  Senior Intercedent