Even voorstellen

Theo Quaijtaal
Theo Quaijtaal
Directeur

"Ik zorg er elke dag weer voor, dat het klantgeluk stijgt en dat onze collega’s leuk werk hebben. Daarnaast houd ik mij bezig met de toekomststrategie van Crown en wil ik de uitzendwereld een beetje mooier maken."

Martijn Maas
Martijn Maas
Hoofd administratie

Martijn, financieel manager bij Crown.Deze financiële alleskunner zorgt ervoor dat Crown een gezonde financiële koers vaart. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de volledige (financiele) administratie op orde is.

Kasia Dolné
Kasia Dolné
Operationeel manager

"Ik houd ervan dat interne en externe collega’s hun werk goed kunnen doen en daarom verdeel ik het spel als een echte nummer 10 onder het operationele team van Crown."

Joanna (Asia) Spoor - Rysz
Joanna (Asia) Spoor - Rysz
Salaris Administratie

Asia, verantwoordelijk dat de salarisadministratie zo nauwkeurig is als een Zwitsers uurwerk. Ze kent de ins-en outs van het uitzendwerk als geen ander. Ze zorgt er iedere week weer voor dat onze uitzendkrachten juist en tijdig betaald worden.

Marcin Golonka
Marcin Golonka
Facilitair medewerker

"Ik zorg er elke dag weer voor, dat onze medewerkers zich thuis en op hun gemak voelen!"

Maciej Bukowski
Maciej Bukowski
Facilitair medewerker

"Betrokken & loyaal; zo omschrijven collega's mij. Ik hecht veel waarde aan het team en bij mij staan de medewerkers altijd voorop. Mijn motto? Niets is onmogelijk!"

Artur Dulbas
Artur Dulbas
Intercedent

"Ik ben behulpzaam, leergierig en creatief. Dat helpt mij om open te staan voor nieuwe ervaringen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Ik ben vooral een collega met humor!"

Kasia Drygala
Kasia Drygala
Intercedent

“Ik ben een echte teamspeler en snap als geen ander dat het team voorop staat. Ik breng plezier en humor in de groep!”

Kasia Jaskolska
Kasia Jaskolska
Administratief medewerker

"Ik ben die leuke en gezellige collega maar ik breng ook scherpte in de groep en ben bovenal leergierig. Mijn kracht zit vooral in de duidelijke communicatie met de mensen."

Damian Bodus
Damian Bodus
Intercedent

"Ik ben enthousiast en sta altijd klaar om te ondersteunen. Mijn belangrijkste taak is om efficiënte en professionele service te bieden en eerlijk gezegd; wij kunnen echt alles aan!"

Erik Jan de Ruiter
Erik Jan de Ruiter
Recruiter

"Ik heb de zakelijkheid van een Rotterdammer en de charme van een Brabander!"

Aneta Drynda
Aneta Drynda
Recruiter

"Ik beleef de meeste voldoening wanneer een medewerker die ik aangenomen heb, gelukkig is met zijn werk en de klant positief is over deze medewerker!"

Jij?
Jij?
Kom jij ons team versterken?
Een vacature die als muziek in de oren klinkt?

Wat voor soort vacature je ook zoekt in productie of logistiek, wij hebben hem hoogstwaarschijnlijk al voor je gevonden.


Naar vacaturesite

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.