Voor uitzendkrachten

Investeren in mensen

Bij Crown Uitzendgroep geloven we in de kracht van onze mensen. Daarom investeren we volop in hun ontwikkeling. Scholing, trainingen en samenwerkingen; wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt. Met een persoonlijke benadering regelen we alles tot in de puntjes, van contracten tot ziekteregelingen, maar ook bijvoorbeeld huisvesting. Het resultaat: trotse en toegewijde uitzendkrachten die goed in hun vel zitten en houden van hun werk. Klinkt goed toch!

Bekijk vacatures Inschrijven

Onze vacatures worden ook op websites gepubliceerd als werkzoeken.nl en Indeed.

  • Kazimiera Staniszewska Productiemedewerkster

    “Voor mij staat Crown Uitzendgroep op nummer 1 van alle uitzendbureaus ter wereld!”

  • Grazyna Nowak Productiemedewerkster

    “Er wordt echt geluisterd en het contact is echt fijn. Ik zou graag alleen maar via hen willen werken!”

  • Monika Heideckerowa Productiemedewerkster

    “Ik word als persoon behandeld en krijg de mogelijkheid om opleidingen te doen. Dat is super!”

Persoonlijke benadering

We moeten het samen doen. Daarom investeren we graag in jou als onze uitzendkracht, met een persoonlijke benadering. Jij bent immers ook het visitekaartje van Crown. Doelgerichtheid, vertrouwen in eigen kunnen, vertrouwen en plezier in het werk zijn dingen die voor ons belangrijk zijn. Daarom staat onze deur altijd voor je open en staan onze medewerkers altijd voor je klaar. Laagdrempelig en persoonlijk.

Scholing en training
Bij Crown zorgen we ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt op het gebied van scholing en training. Binnen je vakgebied kun je extra kennis en vaardigheden opdoen, van heftruckopleidingen tot trainingen voor leidinggevenden. Zo ga je écht elke dag fluitend naar je werk! 

Huisvesting
Wanneer je nog niet zo lang in Nederland woont, of nog helemaal niet, kan Crown ook zorgen voor passende huisvesting. Zo ben je niet alleen verzekerd van een leuke en passende baan, maar ook van huisvesting die daarbij aansluit. En dat is wel zo prettig. Meer weten? Maak een afspraak en wij vertellen je er alles over.

Afspraak maken

Een vacature die als muziek in de oren klinkt?

Wat voor soort vacature je ook zoekt in productie of logistiek, wij hebben hem hoogstwaarschijnlijk al voor je gevonden.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.