Crown Uitzendgroep. Dat klinkt goed!

Aanpakkers met verantwoordelijkheid. Harde werkers met hart voor de zaak. Betrouwbare mensen met plezier in hun werk. Waar u ook naar op zoek bent, bij Crown Uitzendgroep vindt u altijd tijdelijk personeel dat écht waarde toevoegt.


LP Sleeve

In onze organisatie draait alles om mensen, kwaliteit, het nakomen van beloftes én ontzorgen van zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers. Wij geloven in de kracht van mensen, zetten hen op nummer 1 en zorgen ervoor dat zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers fluitend op hun werk rondlopen. Klinkt goed toch?


Wat we doen en hoe we dat doen, hebben we gebundeld in een bijzonder pakket, waaruit op ludieke manier blijkt hoe wij helpen om mensen fluitend naar hun werk te laten gaan. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen én meteen een aanbod krijgen dat als muziek in de oren klinkt? Vraag dan hier meer informatie aan!            Ben je op zoek naar werk? Klik dan hier

Zij blij.

Wij investeren in de ontwikkeling van onze mensen. Hanteren altijd een persoonlijke benadering. En regelen alles tot in de puntjes, van contracten tot ziekteregelingen. Het resultaat: trotse en toegewijde medewerkers die goed in hun vel zitten en houden van hun werk.

U blij.

Werkgevers kunnen bij ons rekenen op snelheid, continuïteit en flexibiliteit. Wij kennen onze opdrachtgevers door en door, zodat we hen altijd volledig kunnen ontzorgen. Variërend van advies en contractafwikkeling tot al het andere dat komt kijken bij het uitzenden van mensen. Altijd met tevredenheid als resultaat.