Altijd een match

Crown Uitzendgroep plaatst nooit zomaar mensen. Als specialist in onze branche gaan we altijd voor de beste match tussen vraag en aanbod. De kans is groot dat wij de vakman of vakvrouw die u zoekt al hebben gevonden. Zo niet, doen we er alles aan om deze alsnog te vinden, voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dankzij onze compacte organisatie en korte lijnen is deze dan ook vaak snel gevonden. Klinkt goed toch?


Investeren in relaties
We hebben van al onze arbeidskrachten een zeer goed beeld. We willen namelijk zeker weten dat u precies die kracht krijgt die uw organisatie sterker maakt. Dat betekent ook dat we investeren in onze relatie met u, als werkgever. We willen u leren kennen, zodat we u de juiste werknemer met de juiste vaardigheden en (karakter)eigenschappen kunnen voorstellen.


Investeren in de toekomst

We moeten het samen doen. Daarom investeren we graag in onze medewerkers. We willen immers dat ze ook morgen en in de toekomst nog bij uw bedrijf passen. Daarom investeren we voortdurend in gerichte scholing en training.Dat klinkt goed!

Een vacature die als muziek in de oren klinkt?

Wat voor soort vacature je ook zoekt in productie of logistiek, wij hebben hem hoogstwaarschijnlijk al voor je gevonden.


Naar vacaturesite

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.