In gesprek met Joeri de Beer

In gesprek met Joeri de Beer


Als je net als Crown Uitzendgroep een serieuze groei doormaakt, heeft deze groei direct invloed op de manier van werken “en samenwerken” in de organisatie. Crown belde een goede relatie met de vraag: Kun je ons helpen om onze processen rondom de groei structureel op orde te maken? En dat bleek te kunnen! In gesprek met Joeri de Beer.Wie is Joeri?

Joeri  de Beer (1977) kwam direct na zijn studie WTB en technische bedrijfskunde al in aanraking met continu verbeteren. Hij werkte o.a. bij Goodyear als CI-, productie-, en manufacturing manager. Hij is een Lean Master & Black Belt die werkt vanuit vier kernwaarden:
-Autonomie
-Verbinding
-Zingeving
-Meesterschap

Joeri is tegenwoordig één van de eigenaren van het consultantsbedrijf “Excellence With Passion”. Een bedrijf met vijf professionals die zich richten op (voornamelijk) productie- en logistieke bedrijven om continu verbeteren te verankeren in de organisatie.

Wat doe je precies voor Crown?

Ik mag Crown sinds begin van dit jaar begeleiden om de processen en het team van Crown zelf verbeterend te maken. We zetten samen de lijnen uit maar het plaatje wordt ingekleurd door de teamleden.

Samen met het team van Crown ben ik begonnen met een SWOT analyse. Het hele team gaf aan waar zaken soepel lopen en welke punten ter verbetering aangemerkt kunnen worden. Elke keer werken we vanuit dezelfde verbeterprincipes:

We brengen samen alle processen in kaart,
We kijken naar de menswaarde (de ontwikkeling van alle teamleden)
We werken met een probleemoplossend vermogen

Alle collega’s bewust maken wat er precies gebeurt in het bedrijf is dan ook een zeer relevant onderdeel van de hele uitvoering.

De teamleden maken zelf KPI’s en acteren en evalueren dit zelfs op dagbasis. Als ik weg ben is het team van Crown zelf in staat om processen en mensen doorlopend te blijven ontwikkelen, heel transparant en concreet.

Wat valt je op als je naar Crown kijkt als opdracht?

Ondanks dat Crown als uitzender in een ontzettende ad-hoc markt werkt, is het team bijzonder goed in staat om niet alleen te kijken wat ze vandaag nodig hebben maar vooral ook in wat ze in de toekomst nog nodig hebben. Dat zie ik als een heel positief punt.

Daarnaast is het een geweldig leuk bedrijf met veel bevlogen collega’s.

Wanneer heb jij je doel gehaald?


Als het team van Crown autonoom de processen en mensen doorlopend naar een hoger niveau tilt zonden externe begeleiding, waarbij steeds wordt gewerkt vanuit de verbeterprincipes. 

Meer nieuws

 • “Wij groeien, dus Crown groeit met ons mee!”

  Lees verder
 • Crown At Work: dé playlist voor je dagelijkse dosis arbeidsvitaminen!

  Lees verder
 • Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

  Lees verder
 • Kort verslag 10 jarig evenement

  Lees verder
 • Leven Lang Leren

  Lees verder
 • Crown trotse sponsor van de Osse golfkampioenschappen

  Lees verder
 • VCU - NEN-4400-1 - SNF

  Lees verder
 • Bijeenkomst WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) 7 november 2019

  Lees verder
 • Sheets presentatie Prof. Albert Veenstra - Artikel Dr. Edgar Karssing over betekenisvolle relaties met klanten t.b.v. 10 jarig bestaan Crown Uitzendgroep

  Lees verder
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.