Samen snel én goed inspelen op veranderingen

Van Happen Containers zamelt voor bedrijven en particulieren diverse afvalstromen in, waarna zij dit op milieuvriendelijke wijze verwerken. Daarnaast houdt Van Happen zich ook bezig met het verhuren en verkopen, repareren en onderhouden van (eventueel op maat gemaakte) opslag- en kantoorunits en transporteren zij bulk, zware en moeilijk te laden en lossen goederen. Marianne van Eijk, HR-manager bij Van Happen Containers, over de samenwerking met Crown Uitzendgroep.

“Crown ondersteunt onze organisatie met personeel in de containerwerkplaats. Dit betekent dat ze ons helpen met het vinden van gekwalificeerde lassers, timmermannen, elektriciens en klusjesmannen. We werken al geruime tijd samen, waarbij we altijd schakelen met twee vaste contactpersonen; eentje vanuit ons en eentje vanuit Crown”.

Continu verbeteren

Van Happen Containers bestaat ruim 80 jaar dankzij de duurzaamheidsgedachte van de familie en de medewerkers. “Daar zijn we enorm trots op. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt en daar zijn wij als Van Happen Containers op voorbereid”, aldus Marianne. Samen met stakeholders continu op zoek zijn naar verbetering is dan ook een belangrijk onderdeel van samenwerkingen. “Het vinden van de juiste mensen is voor ons erg belangrijk. En daar helpt Crown ons uitstekend bij.”

Snel schakelen

Door de branche en de duurzaamheidsvisie van Van Happen, moet er snel geschakeld kunnen worden indien nodig. Hier ligt een grote uitdaging. De workload kan per dag veranderen, daarom hebben we altijd een goede vaste kern nodig. Crown heeft ons geholpen met het creëren van deze kern. Daarnaast zorgt Crown voor een duidelijke communicatie met ons én de Crown-medewerkers bij ons, waardoor we samen snel en goed kunnen inspelen op eventuele veranderingen.”

Samenwerking

De samenwerking met Crown gaat dan ook in de toekomst onverminderd door als het aan Marianne ligt. “Naast de vakkundige mensen die Crown levert is ook de taal absoluut geen barrière. Wij kunnen in het Nederlands met Crown communiceren, waardoor het makkelijk naar het Pools wordt vertaald door Crown naar haar mensen. Dat is erg prettig. Als het aan ons ligt, bouwen we dus gewoon op deze manier verder aan onze samenwerking!”

 

 

Overzicht